Masthuggsgunget 2017 ♡

1) Boka in den 3e juni.
2) När dagen är kommen, klättra upp till Masthuggskyrkan. 
3) Väl där inse att det finns ett gäng som har skapat den finaste heldagsfestivalen i Göteborg. 

Detta gäng kallar sig för Masthuggsgunget och har för tredje året i rad dragit generatorer, byggt scen, lyft högtalare, bokat band och hängt upp Sveriges finaste backdrop bakom scenen. Helt ideellt och med förhoppning om att ge oss musik och gemenskap med utsikten du ryser av. Med Älvsborgsbron i bakgrunden går inget fel. 

Som om det inte vore nog, har de samtidigt en insamling till välgörande ändamål. I år har de valt att allt ska gå till The Fortress. Vi smälter lite grann. Och är så sjukt glada för detta. En liten organisation som oss är i stort behov av alla initiativ – Masthuggsgunget har förstått detta. TACK säger vi!

Målet är satt till 10 000 sek, och insamlingen sker här. Bjud in era vänner till kalaset och ge en liten slant var så löser vi detta tillsammans! 

Här är eventet. Än så länge är 1400 personer intresserade. Bra turn up. 10 kr var. Lätt som en sommardag i Göteborg. Nu kör vi.