Ny styrelse + nya goa grejer + nya månadsgivare

HEJ! 

Vi har valt in ny styrelse! Inga stora förändringar på g här borta: Ida Kjellberg sitter kvar som ordförande, Linnéa Larsson som vice ordförande, Evelina Westberg som kassör och Nathalie Stråhle som ledamot. Det var en go kväll!

Vi har även just fått ett gött samtal av en härlig arrangör i GBG som vill stötta vårt projekt – mer uppdatering om det inom kort!

Likadant gäller vår nya hemsida som börjar arta sig! Snart lanseras den via KNOWIT – goaste PR-byrån i landet. 

Vi är också ute efter nya månadsgivare och har satt ett mål för detta: under 2017 ska vi höja vår månadsinkomst med 5000 kr. Lätt som en chapati! Om vi får 50 personer som ger 100 kronor var – så är det klart! Känner du någon som vill engagera sig? Vill du engagera dig? Det är genom våra månadsgivare vi går runt och just nu behöver vi fler. Utan er – inget Fortress. Det är sant. Kolla här så vet du hur du gör: http://thefortresssweden.blogspot.se/p/vad-kan-du-gora.html

PUSS och KÄRLEK // The Fortress Sverige