Årsmöte 2017 – we welcome you

Nytt år – nytt årsmöte! Höjdpunkten för oss föreningsnördar. Detta kommer att äga rum den 30 mars, kl 19.00 på Såggatan 44, GBG.

Alla våra medlemmar (dvs månadsgivare) har fått en inbjudan på mail men dörren är öppen för alla – medlem eller ej – så om du känner att det pulserar i föreningsådran är du självklart mer än välkommen!

Sitter du inne på en idé som skulle förbättra vårt arbete? Skriv ner och skicka till oss på info@thefortress.se. Förslag på ärenden som ska behandlas ska ges 10 dagar innan mötet, dvs 20e mars. På så sätt hinner jag skriva in dessa förslag i dagordningen som ni får på mail innan mötet.

Anmäl dig till info@thefortress.se, så vet vi hur många vi blir. Självklart stänger vi ju inte dörren för dig som vill vara spontan. Vi gillar engagemang, oavsett nivå. 

Angående engagemang så letar vi efter fler styrelsemedlemmar! Efter snart 6 år känner vi att lite nya tankar hade gjort föreningen oerhört gott. Är det du? Vi ses en gång/månaden, fikar, äter soppa och snackar om hur vi kan göra för att säkerställa The Fortress framtid. Ett utvecklande, socialt och himla fint sätt att umgås på. Hör av dig till oss om du är pepp på detta!

Återigen – välkomna den 30e mars!!

Allt gott,
Ida Kjellberg
ordf. The Fortress Sverige